ALOJA
 Alojas novads | Aloja | Staicele | Brīvzemnieku pag. | Braslavas pag.

Alojas novads -> Reportāžas -> TIC -> Balttour 2011

13.02.2011.
Alojas novada TIC izstādē "Balttour 2011"

11. - 13. februārim Ķīpsalas hallē Rīgā ar nosaukumu Saviļņojošā Vidzeme Alojas, Limbažu, Salacgrīvas, Saulkrastu novada TIC un vietējie uzņēmēji piedalījās Starptautiskajā tūrisma izstādē - gadatirgū Balttour 2011. Jau 18. gadu šis ir vadošais tūrisma nozares pasākums Baltijā, kas kļuvis par tradicionālu tikšanās vietu tūrisma profesionāļiem un interesentiem. Šeit katrs dalībnieks prezentē savu piedāvājumu plašam apmeklētāju lokam un dibina jaunus darījumu kontaktus.

Šajā izstādē pirmo reizi tika prezentēta jaunā četru novadu tūrisma karte, kurā apkopotas idejas kā saturīgi pavadīt brīvo laiku, plašs naktsmītņu piedāvājums, aktīvās atpūtas iespējas, jauni apskates objekti - daiļdārzi, suņu sporta skola, bioloģiski sertificētas saimniecības un citi piedāvājumi. Tūrisma maršruts Saviļņojošā Vidzeme piedāvā ceļotājiem izbaudītu četrus novadus četros gadalaikos. Tajā iekļauti tūristu iecienītākie, interesantākie, unikālākie apskates objekti.

Apmeklētājiem bija iespēja aplūkot un iegādāties amatu meistardarbus un nobaudīt mūspuses gardumus - SIA N.Bomja maiznīcas Lielezers cepto maizīti, salacgrīviešu ķilavmaizītes un pēc senas receptes gatavotu dzērienu.

Liels paldies Vilzēnu Tautas nama vadītājai Dacei Šķepastei par atsaucību un netradicionāli sitamo instrumentu grupas „Radiridirī” dalībniekiem, kuri mūs iepriecināja izstādes atklāšanas dienā. 12.februārī Limbažu novada pašdarbnieki aicināja Vieglam garam grūtos laikos caur lustīg` mūzik `un dziedāšan`.

Jaunais tūrisma ceļvedis Saviļņojošā Vidzeme un citi tūrisma materiāli būs pieejami Alojas novada TIC un novada bibliotēkās.

Dzīvo zaļi, esi aktīvs un atbalsti veselīgu dzīvesveidu!

     Bilžu albums >>>

Inese Timermane,
tūrisma darba organizatore

Šī bija 1. Alojas pilsētas un novada domes interneta lapa 2007.-2011.gadā
Lapas veidotājs Māris Kalējs
tālrunis 29216755, e-pasts marissanne.lv

2007-2011 © Alojas novada dome

Lapa pēdējo reizi labota 2011.gadā!
_____________