ALOJA
 Alojas novads | Aloja | Staicele | Brīvzemnieku pag. | Braslavas pag.

Alojas novads -> Reportāžas -> Brīvzemnieku pagasts -> Ozolmuižas pamatskola

29.01.2011.
Ozolmuižas pamatskolā LEGO konkurss Radi, veido pats!

29. janvāra pēcpusdiena Ozolmuižas pamatskolā aizritēja interesantā un iztēli veicinošā atmosfērā. Skolas zālē notika LEGO konkurss Radi, veido pats, kuru apmeklēja 23 dalībnieki - 10 pirmskolas un 13 sākumskolas klašu bērni. Pasākumu organizēju es, Ozolmuižas pamatskolas absolvente Laura Meinarda, sadarbībā ar savu bijušo skolu. Rīgā bērnu un jauniešu centrā „Laimīte” vadu Lego pulciņu, līdz ar to arī radās ideja sagādāt prieku citiem un veicināt jaunākās paaudzes aktivitāti savā pagastā.

Konkursa uzdevums bija izveidot cilvēciņu (to darīja pirmskolas bērni) vai māju (sākumskolas bērni). Interesants, bet ļoti grūts darbs bija žūrijai, jo visi darbiņi bija ļoti skaisti.

Paveikto vērtēja pēc vairākiem kritērijiem – atbilstība tēmai, oriģinalitāte, izpildījuma kvalitāte un sarežģītības pakāpe.



Vērtēšanas laikā bērniem bija iespēja turpināt darboties ar LEGO konstruktoriem savam priekam – izveidot dažādus dzīvnieciņus, mašīnas un daudz ko citu.

Bērnu neviltotais prieks, aizrautība, gandarījums par paveikto, kā arī vecāku ieinteresētība un viņu pateicības vārdi dod iedvesmu un vēlmi turpināt iesākto. Konkursa rezultāti bija ļoti blīvi, bet pirmskolas grupā radošākie bija Anrijs Undraitis, Kristaps Erdmanis, Edvards Melbārdis. Sākumskolas grupā izdomas bagātākie bija Valters Jānis Stumps, Ernests Melbārdis, Sandis Žukovskis.

Paldies visiem konkursa dalībniekiem un viņu atbalstītājiem – vecākiem, brāļiem, māsām un draugiem. Paldies Ozolmuižas pamatskolas vadībai par sadarbību un atbalstu. Paveikto vērtēt palīdzēja Māra Meinarda un Mārtiņš Groskaufmanis.

   Bilžu albūms >>>

Konkursa organizatore Laura Meinarda
Foto Laila Meinarda


Šī bija 1. Alojas novada Brīvzemnieku pagasta interneta lapa 2007.-2011.gadā
Lapas veidotājs Māris Kalējs
tālrunis 29216755, e-pasts marissanne.lv

2007-2011 © Alojas novada dome

Lapa pēdējo reizi labota 2011.gadā!
_____________



Transports pa latviju un Eiropu! Uz Viļņas lidostu
Uz Kauņas lidostu
Transfēri
Ekskursijas pa Baltiju