ALOJA
 Alojas novads | Aloja | Staicele | Brīvzemnieku pag. | Braslavas pag.

Aloja -> Reportāžas -> Alojas Mūzikas un mākslas skola -> Izstāde

18.11.2010.
Alojas mākslas skolas pedagogi aicina uz izstādi

Alojas Mūzikas un mākslas skolas audzēkņi un pedagogi bija sagādājuši dāvanas savai valstij tās dzimšanas dienā. Audzēkņi 17.novembrī muzicēja Vilzēnu Tautas namā un 18.novembrī piedalījās svētku koncertā Alojas kultūras namā.


Pārsteigumu sagādāja mākslas skolas pedagogi – Irēna Graviņa, Atis Bambāns, Digna Virkstene, Inta Šneidere un Inese Mētriņa, sadūšojoties izstādīt savus darbus Alojas kultūras nama mazajā zālē. Šogad katrs no māksliniekiem izstādījis nelielu daļu savu darbu, taču nākotnē, cerams, varēsim redzēt vairāk, jo izstādei paredzēts turpinājums. Tas rosinās māksliniekus atlicināt laiku radošajam darbam un jaunu ideju meklējumiem.


Izstādē apskatāmas dabas ainavas, noskaņu gleznojumi, krāsu kompozīcija floristikā, kā arī klusās dabas studijas.


Irēna Graviņa bez saviem krāšņajiem austajiem lakatiem un segām, izstādē rāda savu lielo audzēkņu - radošā kluba „Liepale” audēju grupas dalībnieču veikumu.

Paldies kultūras nama vadītājai Inetai Laizānei par ierosinājumu rīkot izstādi. Patīkami, ka kopīgais darbs ir vainagojies ar labiem rezultātiem! Paldies arī Alojas domes izpilddirektoram Gundaram Karlsonam par uzslavas un pamudinājuma vārdiem izstādes atklāšanā. Ar lielu prieku gaidīsim katru izstādes apmeklētāju līdz 15.decembrim un cerēsim, ka mūsu darbi Jūs uz mirkli priecēs un liks aizmirsties no ikdienas darbiem.

Šīs izstādes stafeti pārņems skolas audzēkņu darbu izstāde „Baltā”, kura tiks atklāta Adventes koncerta vakarā - 19. decembrī, kad klausīsimies tradicionālo Alojas Mūzikas skolas audzēkņu koncertu.

Teksts: Inese Mētriņa
Ievas Drones un Gunitas Ozoliņas (laikraksts „Auseklis”) foto
Reportāžu sagatavoja: Ieva Drone

Šī bija 1. Alojas pilsētas interneta lapa 2007.-2011.gadā
Lapas veidotājs Māris Kalējs
tālrunis 29216755, e-pasts marissanne.lv

2007-2011 © Alojas novada dome

Lapa pēdējo reizi labota 2011.gadā!
_____________