ALOJA
 Alojas novads | Aloja | Staicele | Brīvzemnieku pag. | Braslavas pag.

Alojas novads -> Reportāžas -> Iecienītākais veikals

07.06.2010.
Uzvarētāji: Staiceles un Braslavas pagasta veikaliņi

Noslēdzies konkurss Mans veikals un šogad pārsteigums – 2 uzvarētāji Vidzemē! Abi mazi un pircēju ļoti iemīļoti veikaliņi: „Kastanīši” Staiceles pagastā un „Vilzēni” Braslavas pagastā. Veikaliņus sveikt dosies konkursa rīkotāji trešdien, 9.junijā - ap plkst.: 11:00 viesosimies Kastanīšos (Vīķi, Staiceles pagasts), bet pēc tam ap plkst. 12:00 „Vilzēnos” (Kalnāres, Vilzēni, Braslavas pagasts).

Izvēloties mīļāko veikalu, pircējiem svarīgs emocionālais aspekts

„Labais jāceļ saulīte! Labi cilvēki izglābs Latviju!, Paldies mīļajām pārdevējam par atsaucību un laipnību!”, tās ir tikai dažas rindas no konkursa „Mans veikals” iesūtītajām vēstulēm.

Maija beigās noslēdzies jau ceturtais HL Display Latvia reģionālais konkurss „Mans veikals”, kurā par savu iecienītāko veikalu ar anketu palīdzību varēja balsot ikviens Latvijas iedzīvotājs. Apkopojot anketas ir noteikts uzvarētājs katrā reģionā: Vidzemē – „Kastanīši” Staiceles pagastā un „Vilzēni” Braslavas pagastā; Kurzemē – „Avokado” Saldū; Latgalē – „Kodak Express” Rēzeknē.

Inese Sīle, HL Display Latvia direktore: „Anketās, norādot, kāpēc balsojat par šo veikalu, varam lasīt, ka pircējiem svarīga ir laipna un saprotoša apkalpošana, patīk gaumīgs iekārtojums un produktu klāsts. Interesanti, ka cenas piemin tikai retais, no kā secinām, ka pircējiem, it sevišķi reģionos, svarīgāks par visu ir emocionālais faktors jeb attieksme – uzmanība no pārdevēju puses, patīkama vide, apdomāts sortiments. Tādēļ mums ir ļoti liels prieks, ka varam pircēju vārdā pateikties šiem veikaliem, uzslavējot viņu darbu un dāvināt balvu, kas noderēs veikala vides iekārtojumam.”

„Liels paldies visiem, kas atsaucās mūsu konkursam. Šogad īpaši patīkami pārsteidza Vidzemes pircēju atsaucība, savukārt apbēdina, ka nesaņēmām citugad novēroto atsaucību no Zemgales reģiona pircējiem, tādēļ, lai izceltu aktīvākos, šogad piešķīrām divas balvas Vidzemes reģionam,” stāsta I.Sīle.

Līdztekus anketām reģionu iedzīvotāji tika aicināti sūtīt arī vēstules par savu iecienītāko veikalu. Interesantāko vēstuļu autori saņems īpašu balvu – Allas Tartakas „Lielā Zelta grāmata“.

Konkurss tiek rīkots sadarbībā ar informatīvajiem atbalstītājiem – reģionālajiem laikrakstiem Auseklis, Bauskas Dzīve, Brīvā Daugava, Druva, Ezerzeme, Gulbenes Vēstnesis, Iecavas Ziņas, Jaunais Vēstnesis, Jūrmalas Ziņas, Kurzemes Vārds, Latgales Laiks, Liesma, Ludzas Zeme, Malienas Ziņas, Novadnieks, Neatkarīgās Tukuma Ziņas, Ogrēnietis, Ogres Vēstis, Rīgas Apriņķa Avīze, Rēzeknes Vēstis, Rūjienas Vēstnesis, Salaspils Vēstis, Saulkrastu Avīze, Saldus Zeme, Siguldas Elpa, Staburags, Stars, Talsu Vēstis, Tukuma Ziņotājs, Vaduguns, Vietējā Latgales Avīze, kā arī ar reģionālajiem interneta portāliem Jelgavnieki.lv, Liepajniekiem.lv, Vidzemeszinas.lv un daudzu vietējo pašvaldību interneta portāliem.



Papildu informācija:

Kristīne Toma
Sabiedrisko attiecību konsultante
E-pasts: kristine.toma@consensuspr.lv
Mob.: 29474651

Inese Sīle
SIA HL Display Latvia pārdošanas direktore
E-pasts: inese.sile@hl-display.com
Tālr.: 67819769
 

Šī bija 1. Alojas pilsētas interneta lapa 2007.-2011.gadā
Lapas veidotājs Māris Kalējs
tālrunis 29216755, e-pasts marissanne.lv

2007-2011 © Alojas novada dome

Lapa pēdējo reizi labota 2011.gadā!
_____________