ALOJA
 Alojas novads | Aloja | Staicele | Brīvzemnieku pag. | Braslavas pag.

ALOJA -> Reportāžas -> PII Auseklītis

29.05.2009.
„Auseklītī” 40. izlaidums

     Ābelēm beidzot birdināt savus sniegbaltos ziedus un gaisā virmojot ceriņu smaržām 29. maijā pirmsskolas izglītības iestādē „Auseklītis” tika svinēts 40. izlaidums.

     Šogad iestādi beidza 10 mazie auseklīši, lai turpinātu zināšanas gūt skolā. Katru gadu bērnu dārza ēkas priekšu rotās absolventu dobe, kurā kā pateicība par ieguldījumu katrā bērnā augs bērnu stādītie kociņi. Augs kā bērni, lieli un stipri.

     Bērni priecēja vecākus, draugus un viesus ar dziesmām un rotaļām. Sveicēju vidū bija arī vidējā grupas „Bitītes” audzēkņi, kuri nākamajiem pirmklasniekiem veltīja visjaukākos un patiesākos vēlējumus. Bērnus sveica arī mūsu viesi Alojas domes priekšsēdētājs Aloizs Koļesņikovs un nākamā skolotāja Līga Kokina. Kā piemiņu katrs nākamais skolēns saņēma skaistu bilžu grāmatu un laba vēlējumus turpmākām ceļa gaitām no bērnudārza.

     Netika aizmirsti arī darbinieki, kuri saņēma smaržīgu ziedu pušķi un garšīgu torti.
Pats lielākais un mīļākais paldies tika vecākiem, jo viņiem vēl ilgi būs jāauklē savi lolojumi, jāliek gudrais padomiņš un jādod maizīte, lai viņu bērni augtu veseli, gudri un stipri.
Bērniem pārsteigumu bija sagādājis kās tīģerēns, kurš ciemojās pie mums pēc svinīgā pasākuma. Izrādījās, ka arī tīģeri māk spēlēt pat ģitāru, dziedāt, dejot un priecēt bērnus.
Paldies visiem, kas bija kopā ar mums šajā brīnišķīgajā dienā!

     Lielu paldies gribētos teikt arī tiem vidējās grupas vecākiem, kuri brīnišķīgi izrotāja mūsu telpas, radīja mums arī šos neaizmirstamos prieka mirkļus!

     „Auseklītis” Jums visiem novēl saulainas, gaišas, prieka pilnas vasaras dienas! Lai mums visiem izdodas iecerētais, lai ikviena diena ir piepildīta ar labo un skaisto!


Alans prot rakt


Absolventu dobē iestāda pirmo skujeni


Digna rok ļoti rūpīgi


Bērni kopā ar vecākiem pie tikko iestādītās lapegles


Ar tīgerēnu ir jautri iet kopīgās rotaļās


Vadītāja sveic izlaiduma dalībniekus


Kopā jautri


Izlaiduma bērni kopā ar skolotājām un tīģerēnu


Kopā ar mīļajiem vecākiem

„Auseklīša” kolektīva vārdā skolotāja Inguna

Nokia 7310 / KonicaMinolta Dimage Z10

Šī bija 1. Alojas pilsētas interneta lapa 2007.-2011.gadā
Lapas veidotājs Māris Kalējs
tālrunis 29216755, e-pasts marissanne.lv

2007-2011 © Alojas novada dome

Lapa pēdējo reizi labota 2011.gadā!
_____________