ALOJA
 Alojas novads | Aloja | Staicele | Brīvzemnieku pag. | Braslavas pag.

ALOJA -> Reportāžas -> Bērnu žūrija - 2007

19.12.2007.

Bērni izvērtē grāmatas

     19.decembrī Alojas pilsētas bibliotēkā notika interesants pasākums
„Bērnu žūrija – 2007”.
     Jaunie lasītāji bija sadalīti vecuma grupās un katrai klašu grupai bija jāizlasa un jāizvērtē 7 grāmatas. Priecājos par divām 1.klases meitenēm. 2.klases skolēni piedalījās gandrīz visi.
     Nebija viegli atcerēties grāmatu autorus un saturu, kas lasītas oktobrī, novembrī. Skolēni stāstīja par savu mīļāko grāmatu, pārlapojām tās kopā ar bibliotekāri Kristīni. Pasākuma laikā pēkšņi ieradās lasītāju patrons – Zaļais grāmatu vīriņš ar lielu lupu, caur kuru viņš vērtēja mūsu zināšanas.


Cik liels bija prieks par šī viesa ierašanos. Par darbu viņš bērniem uzdāvināja atstarotājus „Lasi un esi redzams”, pildspalvu ar savu logo un atzinības rakstus.


Pirmssvētku laikā bērniem bija daudz jauku pasākumu. Dāvanu un eglītes rotājumu gatavošana, bērnu žūrija. Par to jāpateicas bibliotēkas un kultūras nama čaklajiem rūķiem.

Jāspēj tikai visur piedalīties.
Tagad tikai jāgaida, vai mūsu izvirzītās grāmatas būs labākās visā valstī? Kā lēma citi lasītāji?


Ir liels prieks vērot savus skolēnus šajā žūrijas pasākumā. Es ļoti gribu, lai „Bērnu žūrijā – 2008” nākošajā gadā iesaistītos visa klase, šoreiz jau patstāvīgi, bez skolotāju un vecāku pamudinājuma, lai bez žūrijas grāmatām mani skolēni turpinātu lasīt, jo katra izlasīta grāmata ir liela vērtība.



Reportāžu sagatavoja 2.klases audzinātāja Silvija Radziņa
 

Šī bija 1. Alojas pilsētas interneta lapa 2007.-2011.gadā
Lapas veidotājs Māris Kalējs
tālrunis 29216755, e-pasts marissanne.lv

2007-2011 © Alojas novada dome

Lapa pēdējo reizi labota 2011.gadā!
_____________