Staicele - Reportāžas - Mūzikas un mākslas skola - Koncerts Skanīgās balsis

28.05.2011.
Koncerts "Skanīgās balsis" noslēdza projekta "Spožā nots" pasākumu ciklu

Koncerts Skanīgās balsis 28. maijā Staiceles mūzikas un mākslas skolā noslēdza projekta Spožā nots pasākumu ciklu. Šoreiz koncertā klausītāji varēja baudīt emocionālos itāļu, angļu un latviešu komponistu skaņdarbus.








Savu vokālo sniegumu demonstrēja J.Raiņa 8. maiņu vidusskolas dziedāšanas klases audzēkņi – Jana, Andrita, Guna, Reinis un Kristiāna.


Mācību gadā apgūtās prasmes vokālajā programmā skatītāju vērtējumam nodeva Staiceles mūzikas un mākslas skolas skolēni – Dina Čipote un Emīls Konrāds.


Koncertam audzēkņus sagatavoja pedagogi – Jānis Kalējs un Gatis Vanags.

Pēc koncerta, kā jau ierasts, izstāžu zālē Sikspārņu velves bija aplūkojama mākslas darbu izstāde.








Tā piedāvāja jauno Staiceles mākslinieku gada veikumu – darbus papīrā, veidošanas, grafikas, papjēmašē un citās tehnikās. Arī gleznošanas, zīmēšanas stundās radītais pievērsa apmeklētāju uzmanību.


Piesaistīja darbi, kuri veidoti materiālā. Tie tapuši skolotājas Ilzes Kalējas vadībā. Viņa pastāstīja, ka vienmēr cenšas bērniem dot iespēju darboties ar dažādiem materiāliem, lai stundas būtu aizraujošas un rezultāts krāsains.

Mūzikas un mākslas skolas direktore Ārija Bakmane pateicās skolas pedagogiem par ieguldīto darbu visa mācību gada garumā, darbojoties ar skolēniem un iekārtojot izstādes.

Teksts, foto: Liāna Lilenblate-Sipko